Google Pixel 4 și 4 XL au o dată de lansare: când pui mâna pe noile telefoane Google

0 4

Google Pixel 4 și Pixel 4 XL sunt cele mai așteptate telefoane din acest final de an, iar acum au o dată oficială de lansare.

Dacă ești utilizator de Android și te încântă teribil platforma de mobile a celor de la Google, este imposibil să experimentezi ultimele versiuni ale sistemului de operare fără terminalele gigantului din Mountain View. Chiar și în 2019, noile versiuni ajung întâi pe terminalele Google Pixel și, după câteva luni sau niciodată, le vezi pe Samsung, Huawei sau Xiaomi.

Trecând însă peste fragmentarea Android care nu se va remedia pe parcursul vieții noastre, Google a anunțat oficial data de lansare pentru noile terminale Pixel. În cazul în care ai curiozitate pe marginea acestui subiect, Google Pixel 4 și Pixel 4 XL vor fi dezvăluite într-o conferință la New York ce este programată pe 15 octombrie.

Textul de pe invitație, pe lână data și locația în care va avea loc, este destul de abstracta. ”Vino să vezi noi lucruri create de Google.” Având în vedere că lucruri este la plural, probabil că vom vorbi despre alte câteva gadgeturi în afară de telefoane noi.

După numeroase speculații și teasere oficiale, mai sunt puține detalii la această oră care nu se cunosc despre Google Pixel 4 și 4 XL. Chiar și acest condiții, oficialii Google vor reuși probabil să ne uimească măcar cu câteva specificații. Nu de alta, dar acestea vor fi aparate scumpe.

Conform zvonurilor din piață. Google Pixel 4 va…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica