Google Maps rezolvă cea mai dureroasă problemă din transportul în comun

0 8


În ultimul deceniu, aplicația Google Maps a primit actualizări destinate în principal șoferilor. Cea mai nouă versiune este dedicată exclusiv amatorilor de transport în comun.

În cazul în care ai plănuit să mergi mai mult decât de obicei cu mijloace de transport în comun în următoarea perioadă, noul Google Maps îți face viața mai frumoasă. Începând de astăzi, noua iterație a serviciului va include o serie de funcții noi pentru persoanele care folosesc autobuzul, metroul, tramvaiul și nu numai.

În timp real, noua variantă de Maps îți va afișa întârzierea autobuzelor. De cele mai multe ori, durata cursei de autobuz este estimată pornind de la timpul mediu în care parcurge distanța combinat cu decelerarea aferentă opririlor în stații. În câteva țări, diverse panouri îți afișează oricum întârizerea autobuzelor, dar acest update va extinde serviciul în foarte multe țări. În plus, vei putea să vezi cum îți afectează respectiva întârziere întregul traseu pe care îl ai planificat.

Printr-o funcție ce pare aprope SF, aceeași aplicația a gigantului din Mountain View va face o estimare avizată cu referire la nivelul de aglomerație pe care urmează să-l întâmpini în autobuz. În teorie, au existat câteva speculații pe marginea acestui subiect de când Google a început să ceară feedback de la utilizatorii de Maps și, printre întrebări, se numărau și interogări legate de aglomerația din mijloacele de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica