Google Maps devine mai util cu o noua functie

0 4.663

Google Maps ne-a luat prin surprindere cu noi functii destul de interesante in ulrima perioada. Am descoperit acum si o alta functie care ar putea fi utila in anumite situatii.

Exista deja o optiune care le poate indica prietenilor tai unde te aflii si care e statusul tau in decurs de 1 ora sau alt timp. Cand iti informezi prietenii legat de pozitia ta pe harta, Google Maps le indica de acum si cate procente de viata mai are bateria telefonului mobil. Poti vedea pe aplicatie in timp real daca bateria telefonului este pe moarte atunci cand astepti un prieten.

E o functie interesanta care nu iti va mai permite sa folosesti clasica minciuna ca ti-a murit bateria la telefon sau ca nu aveai baterie si de aia nu puteai sa raspunzi. Momentan functia aceasta nu este disponibila si pentru gadget-urile din Romania. Cei de la Android Police au testat functia pentru a gasi metode de oprire a acestor informatii dar nu au gasit nici o portita.

Noua functie se pare ca este deja activa pe teritoriul Marii Britanii. Utilizatorii sunt incantati de faptul ca pot vedea cata baterie au prietenii lor pentru a-i putea contacta.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica