Google Maps a ”dat-o de gard”: cum a blocat 100 de mașini în câmp

0 8

Deși ne-am obișnuit să ne bazăm pe soluții inteligente de navigație pentru a ne duce din punctul A în punctul B, Google Maps se pare că a trădat încrederea a peste 100 de șoferi dintr-un foc.

În nouă din zece cazuri, Google Maps se comportă exemplar. Nu doar că te duce la destinație în cea mai rapidă manieră, dar îți oferă date în timp real despre problemele din trafic. Ia decizii în funcție de informațiile obținute de la ceilalți participanți la trafic și, dintr-un punct de vedere, se adaptează la neprevăzut.

Din păcate, ca orice software, mai are și bug-uri sau limitări. Aceasta este concluzia la care au ajuns de curând aproximativ 100 de șoferi din Colorado, care s-au bazat pe Google Maps pentru a evita consecințele unui accident de pe o autostradă.

O coloană de mașini a profitat de sugestia oferită de soluția de navigație a celor de la Google, după ce o coliziune între două autoturisme a blocat bulevardul Pena care ducea la Aeroportul Internațional Denver. Evenimentul s-a petrecut pe parcursul weekendului, iar Google Maps le-a recomandat șoferilor o alternativă ocolitoare pentru a ajunge rapid la destinație.

Ruta alternativă propusă de software includea un drum de țară noroios. Acesta devenise nepracticabil din cauza unei ploi recente care a sporit semnificativ cantitatea de mâl, iar mașinile au început să patineze într-o manieră cât se poate de periculoasă. Unele mașini au reușit să ajungă la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica