Google face schimbarea pe care nici nu știai că o aștepți

0 7


Google vine cu o schimbare în ceea ce privește secțiunea Images și îți va face viața puțin mai ușoară atunci când cauți imagini pe internet.

Experiența de căutare a imaginilor va fi una ceva mai diferită decât cea de până acum. Google Images schimbă felul în care îți arată fotografiile. Astfel, atunci când dai click pe o imagine pentru a o putea vedea mai bine, aceasta se va deschide în partea dreaptă a ecranului. În partea stângă, vei putea continua navigarea prin rezultatele căutării.

Partea interesantă e că aceasta rămâne fixă și nu dispare atunci când „răsfoiești” prin celelalte imagini. Acest lucru face mult mai ușor procesul de căutare și îți permite să le compari mai ușor între rezultate.

Google Images a fost lansat pentru prima dată în 2001. Până acum, imaginea se deschidea în mijlocul ecranului. În cazul în care voiai să vezi alte imagini în cadrul aceleiași căutări, cea inițială dispărea din raza vizuală atunci când dădeai scroll.

Ce este diferit la Google Images

Prin aceste schimbări, compania se concentrează mai mult pe zona de shopping. Astfel, noul design Google pare să fie cel mai util pentru cei care cumpără lucruri online. În cazul în care cauți anumite produse pe care vrei să le cumperi, vei vedea și informații în plus despre acestea, adresa web, prețul, review-uri, dar și dacă sunt în stoc sau nu.

Compania spune că noua modificare va ajuta și retailerii. Astfel,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica