Gmail Go, disponibil pe orice telefon: aplicația care îți face telefonul mai rapid

0 3

La început, aplicația Gmail Go a fost lansată pentru telefoanele cu performanțe scăzute și un trafic de internet redus inclus în abonament. Acum, o poți descărca și tu, ca să-ți faci smartphone-ul mai rapid.

În urmă cu câțiva ani, când au explodat lansările de telefoane ieftine cu Android destinate țărilor aflate în curs de dezvoltare, Google a lansat mai multe aplicații populare cu sufixul Go. Acestea erau menite pentru dispozitive cu o configurație hardware slabă și cu un trafic redus de internet. În contextul în care accesul la internet pe mobil în India este departe de a fi ieftin, cei de la Google s-au gândit să vină în întâmpinarea utilizatorilor.

Din motive greu de înțeles însă, aplicații precum Gmail Go nu au fost disponibile în Play Store pentru toți utilizatorii de smartphone-uri cu Android. Între timp, situația s-a remediat. Astfel, poți profita și tu de aplicații mai simple pentru sarcini uzuale, precum citirea și redactarea unui răspuns la emailuri.

Cu alte cuvinte, aplicații Google din programul Go îți fac telefonul mai rapid. Pentru că sunt mai simple și nu au o serie de funcții pe care le-ai folosit o dată pe an, tu ești mai eficient în a ajunge la ceea ce te interesează. În plus, diferențele de funcționalitate dintre aplicația uzuală Gmail și versiunea intitulată Gmail Go nu sunt foarte evidente.

Dacă vrei să-ți descarci Gmail Go pe orice telefon sau tabletă cu Android, folosește acest…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica