Gluma Dacia de 1 aprilie: cum s-a folosit de Duster să anunțe ”lansarea” DUSTAR

0 5

E o modă printre companii să vină cu diverse farse de 1 aprilie. A intrat în joc și Dacia, care a anunțat ceva legat de SUV-ul DUSTAR.

Dacia e una dintre companiile care au vrut un pic de marketing sub formă de glumă cu ocazia zilei de 1 aprilie. Într-o mișcare parcă inspirată de Elon Musk, constructorul autohton a mimat o trimitere în spațiu a celebrului SUV Duster.

Doar că s-a încercat și o combinație de nume. Duster a fost transformat în DUSTAR – o combinație între numele SUV-ului și cuvântul STAR.

Dacia DUSTAR, gluma producătorului de 1 aprilie

La ora 11:00, pe 1 aprilie, Dacia a venit pe contul de YouTube cu o simulare a trimiterii în spațiu a SUV-ului Duster. Evenimentul se folosea, însă, de numele DUSTAR.

Povestea e inspirată de Elon Musk care și-a trimis în spațiu Model 3 de la Tesla. Doar că, în cazul constructorului autohton, e vorba de o păcăleală de 1 aprilie.

După ce exemplarul Duster a fost „trimis” în spațiu, producătorul a venit cu mesajul.

„Nu e nicio păcăleală. Putem face multe. Cu puțin. Nu e știința rachetelor. Și-acum înapoi pe Pământ”

Inspirație de la VW?

Un alt producător de autoturisme a fost în centrul atenției în aceste zile, tot cu ocazia zilei de 1 aprilie. E vorba de Volkswagen, doar că acolo lucrurile au fost ceva mai complicate. Inițial, un comunicat scăpat, se pare, din greșeală în spațiul public anunța schimbarea numelui în Voltswagen în Statele Unite. Ulterior, când…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica