Glovo își face propriile magazine: ce sunt unitățile Express și ce-ți promit

0 3

Glovo se extinde pe piața din România și promite să livreze mai mult și mai rapid și din unitățile proprii.

Glovo lansează Glovo Express, adică unități de tip Micro Fulfillment Center. E vorba de spații comerciale, special gândite pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Primul MFC anunțat de Glovo se află în București și face parte din planul companiei de extindere a diviziei de Q-Commerce, prin care va asigura livrare rapidă pentru mai multe categorii de produse.

Ce e Glovo Express

Cu ajutorul Glovo Express, utilizatorii vor avea posibilitatea de a comanda direct din aplicație, cu un timp de livrare rapid, până la 2.500 de produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

„Lansarea Glovo Express și trecerea în această nouă etapă de livrare la cerere pe piața din România reprezintă un moment cheie pentru noi și credem că impactul acestui nou serviciu este unul pozitiv, de un real interes pentru clienții noștri. Ne bucurăm că putem extinde oferta de servicii Glovo, astfel încât tot mai multe produse din diverse categorii să poată ajunge într-un timp scurt la cât mai mulți clienți. Astfel, utilizatorii aplicației Glovo au șansa de a petrece într-o manieră mai plăcută timpul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica