Ghostbusters, filmul din copilăria ta, are un nou trailer: când va apărea Ghostbusters: Afterlife

0 2

Sony Pictures a lansat un trailer pentru filmul „Ghostbusters: Afterlife”, cu Finn Wolfhard, McKenna Grace, Carrie Coon și Paul Rudd, în care apar și personajele devenite clasice interpretate de Bill Murray, Dan Aykroyd și Harold Ramis. Iată când îl vei putea vedea.

Murray, Akroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Annie Potts și Ramis au făcut parte din filmul original, lansat în 1984, dar și din continuarea filmului, „Ghostbusters II”, din 1989.

Ghostbusters: Afterlife va fi lansat pe 11 noiembrie

După moartea lui Ramis, în 2014, nu era clar dacă va mai fi realizat un al treilea film cu distribuția originală. Sony a produs un remake cu o distribuție exclusiv feminină a filmului, în 2016, cu Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon și Melissa McCarthy.

Însă acel lungmetraj a avut încasări slabe în cinema, iar Sony a decis să îl aducă pe Jason Reitman ca scenarist și regizor pentru „Ghostbusters: Afterlife”. Acesta a adus o distribuție mai tânără și a convins o parte din vedetele originale să apară în noul film.

Dupa ce se mută într-un orășel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

În privința altor conexiuni cu filmele originale Ghostbusters, Afterlife nu are prea multe. În locul unor adulți, protagoniștii sunt copii, de această dată. În plus, acțiunea se…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica