Ghost of Tsushima, în imagini: cel mai frumos joc pe care să-l încerci acum pe PS4

0 3


Ghost of Tsushima e cel mai nou titlu impresionant pentru PlayStation 4. Jocul exclusiv creat de Sucker Punch Productions este precum un tablou al culturii japoneze din secolul 13.

Până de curând, dacă cineva mă întreba de ce mi-am cumpărat un PlayStation , argumentele mele gravitau între seriile God of War, Uncharted și Last of Us. Toate sunt jocuri exclusive pe care le găsești doar pe consolele create de Sony. Același sentiment de joc clasic, nemuritor dintr-un punct de vedere, mi l-a oferit Ghost of Tsushima după câteva ore de joc.

Ghost of Tsushima

Nu știu dacă o să reușesc să-l termin prea curând, din lipsă de timp, dar am jucat suficient de multe ore încât să conștientizez efortul din spatele acestui titlu. Nu vreau să dau o notă mecanicii de joc, detaliilor de progresie a personajului sau implementarea elementelor de RPG.

Când m-am apucat de Ghost of Tsushima, după ce am văzut o serie de trailere și știri, m-a interesat un singur lucru: povestea și sentimentul pe care ți-l crează.

Nu sunt gamer și nu cred că am fost vreodată. Poate în urmă cu 15 sau 20 de ani dedicam semnificativ mai mult timp acestui hobby, iar jocurile care m-au marcat atunci mi le aduc aminte cu plăcere. La ora actuală, dincolo de faptul că mă joc aproape doar în concediu, o fac pentru cu totul alte motive decât atunci.

Ghost of Tsushima_20200721185147
Ghost of Tsushima

Acum, nu mă mai joc pentru a câștiga sau a învinge.

Acesta este și motivul pentru care nu cred că am ales…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica