Ghidul companiilor auto, ca să știi cine îți produce mașina

0 2

Piața de mașini are o cantitate uriașă de branduri și modele, însă ghidul companiilor auto te va ajuta să înțelegi care sunt cele care domină industria.

„Arborele genealogic” al industriei auto este destul de complicat. De-a lungul timpului, producătorii de mașini au încheiat parteneriate unele cu altele pentru a-și consolida poziția pe piața mașinilor. În consecință, brandurile de mașini au în spate o corporație mamă, iar asta poate fi destul de derutant pentru mulți.

În acest sens, le-am identificat aici pe cele mai importante, într-un ghid al companiilor auto care să te ajute să înțelegi mai ușor cine deține pe cine pe această piață.

Ghidul companiilor auto: cine deține pe cine?

Volkswagen

Volkswagen s-a făcut remarcată inițial prin vânzarea mașinilor Beetle. Cu timpul, s-a dezvoltat extrem de mult și este una dintre cele mai mari companii producătoare de mașini din lume. Catalogul său de branduri este unul impresionant: deține Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Bugatti, Bentley, Porsche, Lamborghini și Ducati.

Fiat

Fabbrica Italiana Automobili Torino s-a înființat în 1899 și este una dintre cele mai vechi companii producătoare de mașini din lume. Acum, compania se numește Fiat Chrysler Automobiles (FCA) și controlează mult mai multe branduri. Este vorba despre: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Lancia, Maserati, dar și toate brandurile Chrysler: Dodge, Jeep și Ram. T.

Compania a deținut și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica