Gears of War 5 si Gears Pop prezentate in premiera la E3 2018

0 328

Una din cele mai populare francize exlusiviste Xbox, Gears of War, si-a surprins fanii la E3 2018 acolo unde a prezentat mai multe detalii legat de lansarea unui nou joc. Primul joc al seriei a fost lansat in urma cu 12 ani, fiind dezvoltat de Epic Games doar pe Xbox 360. In urma cu cativa ani seria a fost preluata de Microsoft asa ca ultimele jocuri au fost dezvoltate chiar de studiourile Microsoft din Redmond.

Noul joc Gears of War 5 a fost prezentat oficial in cadrul E3 2018 si va continua povestea penultimului numar lansat in 2016. Lozinca pe care cei de la Microsoft au folosit-o pentru promovarea jocului este” te va duce de unde a plecat totul”. Si al cincilea numar al seriei va continua trendul jocurilor care se bazeaza pe personaje feminine. Capitanul va incerca impreuna cu echipa sa sa dezvalui misterul originii Locusts, asa ca pregateste-te de multa actiune.


Pe langa Gears of War 5, cei de la Microsoft au anuntat in cadrul E3 2018 si alte alternative. Gears Tactics este un joc de strategie adresat in exclusivitate gamerilor de pe PC. Splash Damage este dezvoltatorul acestui joc.

Gears Pop este ultimul joc creat sub franciza Gears of War pe care Microsoft l-a anuntat oficial. A fost dezvoltat in colaborare cu Funko si Mediatonic iar cei care doresc sa il incerce o vor putea face incepand de anul viitor doar pe device-urile mobile.

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica