Garmin lansează noi ceasuri multisport cu GPS

0 316

Garmin anunţă disponibilitatea pe piaţa din România a seriei fēnix 5 Plus, cea mai recentă generaţie de ceasuri multisport cu GPS. Acestea aduc o serie de caracteristici noi – hărţi topografice rutabile, spaţiu de stocare pentru muzică, funcţia de plată contacteless Garmin Pay şi Pulse Oximeter, o funcţie care asistă aclimatizarea la înălţimi mari.

Ceasurile fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus şi fēnix 5X Plus sunt disponibile cu dimensiuni ale cadranului de 42 şi 51mm, fiind astfel potrivite pentru orice tip de atlet. Acestea dispun de ecran uşor lizibil în lumina soarelui, cu circa 20% mai mare decât cel al predecesorului fēnix 5S.

Seria fēnix 5 pune la dispoziţie informaţii optimizate despre hartă, utile pentru navigaţie facilă şi determinarea locaţiei. Aceste hărţi pot fi folosite de către alergători şi ciclişti ce pot introduce distanţa dorită şi apoi alege traseul dintr-o listă sugerată. Sistemul de routing Trendline, cunoscut de pe ciclocomputerele Garmin, foloseşte datele disponibile în Garmin Connect, ajutând atleţii să aleagă cea mai bună rută, în funcţie de datele colectate de la milioane de utilizatori Garmin, cursa fiind, astfel, mult mai confortabilă.

Noile fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus şi fēnix 5X Plus oferă şi posibilitatea de a stoca până la 500 de melodii direct pe ceas, precum şi ascultarea offline de playlist-uri de pe iHeartRadio sau Deezer şi de a transfera muzică de pe computer direct pe ceas. Odată ce melodiile sunt încărcate, ceasul se sincronizează cu perechea preferată de căşti cu Bluetooth. Mai mult, toate modelele seriei Plus includ Garmin Pay, o soluţie de plată contactless ce va fi disponibilă şi în România.

Utilizatorii pot consulta parametrii fiziologici, dinamica de alergare şi alte statistici măsurabile şi optimizabile.

Ceasurile sunt disponibile în două variante – cu ramă din oţel inoxidabil, cu brăţară de silicon sau o ramă ultra uşoară din titan. Fiecare versiune are un cadran color Garmin Chroma, cu iluminare backlight LED şi este rezistent la apă, până la 100 metri. fēnix 5S Plus are o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile în modul smartwatch, până la 11 ore în modul GPS şi până la 4 ore în modul GPS şi Music. fēnix 5 Plus are o durată de viaţă a bateriei de până la 10 zile în modul smartwatch, până la 18 ore în modul GPS şi până la 8 ore în modul GPS şi Music. fēnix 5X Plus are o durată de viaţă a bateriei de până la 20 zile în modul smartwatch, până la 32 ore în modul GPS şi până la 13 ore în modul GPS şi Music.

Seria fēnix 5 Plus  este disponibilă în România la partenerii autorizaţi, cu preţuri începând de la 3799 lei.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica