Galaxy S Light Luxury a fost lansat in China

0 304

Galaxy S Light Luxury a fost lansat oficial in China desi din zvonuri acest model era cunoscut sub denumirea de S8 Lite. Noul model lansat de Samsung este o varianta Lite a celui mai cunoscut model lansat de companie anul trecut.

Galaxy S Light Luxury este un smartphone cu o rezolutie a ecranului Full HD+ si diagonala de 5.8 inch. Fata de S8, noul model Lite foloseste umn chipset mid-range Snapdragon 660. Galaxy S8 este dotat cu un chipset Snapdragon 835. Capacitatea de stocare interna este de 64 GB si 4 GB Ram. Este disponibil si un slot pentru card microSD. Ca si la S8, Galaxy S Light Luxury are cititor de amprenta in partea dreapta pe spate insa nu este dotat si cu senzor pentru ritmul cardiac.

Camera foto principala de 16 MP

Camera foto este foarte importanta cand vine vorba de telefoanele mobile. Galaxy S Light Luxury este echipat cu o camera principala de 16 MP cu stabilizare optica. Camera de pe fata are 8 MP. Nu lipseste certificarea IP68 pentru rezistenta la apa si praf. Noul smartphone foloseste Android 8.0 Oreo. Bateria are o capacitate de 3.000 mAh.

Pretul modelului Galaxy S Light Luxury in China este de 625 de dolari. Inca nu au fost relatate informatii cu privire la lansarea si pe piata internationala.

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica