Galaxy Note 10 te ajută să te joci orice joc de PC: cât mai ai de așteptat

0 8

În ultimii ani, streamingul de jocuri video a devenit mai popular ca niciodată, iar cu terminale precum Galaxy Note 10, ar putea concura în curând cu Netflix.

Am scris în trecut mai multe materiale despre streaming de jocuri video, prin diverse mijloace. Dacă ai un PlayStation 4 și ești în aceeași rețea în casă, te poți juca pe telefon, tabletă sau laptop, orice titlu pe care îl ai disponibil pe consolă. Nici măcar nu contează dacă ai un smartphone cu Android sau un iPhone. Prin intermediul platformei Geforce Now, cei de la NVIDIA oferă un serviciu similar celor care au un sistem mai slab, Mac sau PC, dar vor să se joace titluri de top.

În cadrul conferinței de anunțare a noilor Galaxy Note 10 și Note 10+, cei de la Samsung au dezvăluit o aplicație intitulată PlayGalaxy Link. Aceea va fi o aplicație de streaming pentru jocuri de PC și promite să-ți pună la dispoziție pe smartphone orice titlu pe care îl ai instalat pe sistemul tău de gaming. Cu alte cuvinte, îți vei transforma mobilul într-o consolă, iar jocurile pe care le vei avea la dispoziție sunt limitate doar de abilitățile computerului tău.

Când s-a făcut însă mențiunea despre PlayGalaxy Link, prea multe detalii nu au fost disponibile, nici măcar particularitățile de disponibilitate. Din fericire, acelea s-au lămurit printr-un comunicat ulterior al gigantului.

Dacă te-ai străduit să pui mâna pe un Galaxy Note 10 sau Note 10+ și te încânta componenta de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica