Fratele lui Pablo Escobar îl acuză pe Musk că i-a furat ideea pentru o invenție

0 8

Roberto Escobar, fratele celebrului Pablo Escobar, îl acuză pe Elon Musk că i-a furat ideea pentru o invenție care a dus milioane de dolari americanului.

Un inginer asociat al lui Elon Musk ar fi vizitat sediul afacerii lui Roberto Escobar cândva în vara lui 2017. În acel timp, Escobar ar fi discutat cu inginerul să creeze un „aruncător de flăcări de jucărie”.

Se pare că discuțiile nu au mai avansat. De aceea Escobar a rămas șocat când The Boring Company a anunțat că dezvoltă un aruncător de flăcări în ianuarie 2018. Se pare că fratele fostului traficant de droguri este foarte supărat și consideră să dea inginerul/compania în judecată.

Acum este foarte puțin probabil ca Escobar să aibă de câștigat. Până la urmă, dacă nu sunt dovezi, disputa se va rezuma la opinia lui versus opinia inginerului.

Aruncătorul de flăcări al lui Musk nu este chiar asta, iar numele „Not a Flamethrower” sugerează acest lucru. Dispozitivul s-a produs în ediție limitată (20.000 de unități) și s-a vândut fiecare cu 500 de dolari. Adică Elon Musk a obținut 10 milioane de dolari, dintr-un foc, am putea spune. Aruncătorul de flăcări este disponibil acum doar pe eBay, dar acolo trebuie să dai dublu față de prețul inițial.

Escobar vinde pe site aruncător de flăcări, cărți și tricouri

Totuși, dacă vrei un asemenea produs poți să cumperi unul chiar de la Escobar. Da, are și el unul de vânzare și costă doar 250 de dolari, redus de la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica