Ford lansează un nou model Ranger: ce știm despre noul pick-up

0 1

Ford adaugă o versiune turbodiesel cu șase cilindri a următorului pick-up Ranger, într-un efort de a atrage mai mulți clienți în Europa și pe alte piețe globale.

Noul Ranger de mărime medie va ajunge în showroom-uri la începutul anului 2023, a declarat Ford într-un comunicat.

O opțiune electrificată, care se așteaptă să fie un hibrid plug-in, va fi disponibilă până în 2024, a spus producătorul auto. Ford a declarat că o structură frontală reproiectată „pregătește Ranger-ul în viitor pentru alte tehnologii de propulsie”.

Actualul Ranger este disponibil cu un diesel de 2,0 litri cu patru cilindri. Este oferit în versiunea cu două uși cu cabină obișnuită, cu două uși cu patru locuri Super Cab și cu cinci locuri, cu patru uși cu cabină dublă, pentru înmatriculări de pasageri și comerciale.

Cabina noului Ranger va fi „asemănătoare unei mașini, folosind materiale premium soft la atingere”, a spus compania.

Cel mai tare Ford Ranger de până acum

Accentul cade pe tehnologie, care include fie un ecran tactil central de 10,1 inchi sau 12 inchi, un nou grup de instrumente digital, precum și adăugarea unui modem pentru a permite clienților să se conecteze la vehicul prin aplicația pentru smartphone FordPass.

În primul trimestru, 89% din modelele Ranger vândute au fost modele cu cinci locuri, patru uși și cu cabină dublă, a spus Ford. Din total, 78% au fost variante de stil de viață cu specificații înalte, cum ar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica