Floarea devenită viral pe internet: de ce arată ca un colibri

0 11


Natura este fascinantă, iar având în vedere diversitatea plantelor de pe mapamond, este puțin probabil să le fi văzut pe toate. Din acest motiv, o floare aparent banală a devenit viral pe internet.

În fiecare colț al internetul găsești ceva fascinant. Nu tot ce vezi este adevărat. Unele sunt creații în Photoshop, altele sunt știri false, dar când e vorba de fotografii din natură, este surprinzător de ușor să găsești ceva incredibil fără niciun fel de truc. În această categorie intră imaginea de mai jos care a făcut înconjurul lumii după ce a apărut pe Reddit, postată de un internaut cu pseudonimul OctopusPrime.

Floare care arată ca o pasăre colibri a generat discuții intense și mulți s-au aruncat la posibile explicații pentru această plantă ce nu pare naturală la prima vedere. Postarea a fost făcută în subreddit-ul NatureIsF**kingLit, dacă ai o curiozitate pentru alte imagini sau clipuri surprinzătoare din natură.

În valul de postări care nu aveau nicio legătură cu imaginea, cineva a venit cu o explicație avizată. Ca referință pentru popularitatea postării, într-o singură zi, a adunat 47,5 mii de voturi pozitive (like-uri pe Reddit) și aproximativ 400 de comentarii. Cei mai mulți dintre comentatori aveau întrebări despre motivul pentru care este posibil așa ceva. Unii aveau răspunsul.

În ceea ce privește planta care a făcut valuri online, aceasta este intitulată Crotalaria Cunninghamii și, deși vei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica