Farse la telefon: cum îți schimbi vocea când vorbești cu prietenii de pe iPhone

0 2


Dacă ai fost întotdeauna fascinat de secvențele din filme în care un personaj își schimba vocea pentru a vorbi la telefon, te vei bucura să afli că poți face și tu același lucru.

În mod previzibil, când vine vorba de farse la telefon, există sute de aplicații care se laudă cu o performanță decentă. Eu am testat mai multe pentru modificarea vocii în timpul unui apel, iar cea mai prietenoasă pe care am găsit-o este intitulată Call Voice Changer – IntCall.

Nu te costă nimic s-o instalezi, dar după 2 minute de conversații telefonice gratuite, suficient cât să-ți formezi o părere despre utilitatea programului, trebuie să plătești, iar motivația din spate este una cât se poate de clară.

Pentru ca vocea ta să-ți fie transformată în timp real, apelul este redirecționat printr-un server care face respectivul efort tehnologic. Practic, apelul către orice număr din lumea asta îți este efectuat prin serviciul de VoIP al dezvoltatorilor aplicației. Nu mai folosești serviciul furnizat de operator pentru a suna.

După ce a instalat aplicația, te confrunți cu o interfață cât se poate de simplă. Din ecranul principal, poți forma un număr de telefon sau poți face un tap în stânga jos pe agendă, pentru a alege un contact existent. Poți alege să ai altă voce dinaintea inițierii apelului sau după. Eventual, o poți schimba în timp ce vorbești folosind cele patru butoane de culori diferite. Low este pentru o voce semnificativ…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica