Far Cry lanseaza primul pachet DLC „Hours of Darkness”

0 353

Zilele trecute Ubisoft a anuntat cand va avea loc lansarea primului pachet DLC inclus in Season Pass. „Hours of Darkness” se numeste primul DLC pe care fanii seriei Far Cry il vor putea testa din luna iunie. Lansarea oficiala va avea loc pe data de 5 iunie si va fi disponibil pe toate platformele de gaming pe care este acum disponibil si Far Cry 5 in versiunea de baza.

Noul DLC din cadrul Season Pass va relata povestea unui personaj, Wendell Red Redler, iar actiunea va avea loc in junglele din timpul razboiului din Vietnam. Pe Red il veti intalni si pe parcursul jocului campaniei originale Far Cry 5. Misiunea lui Red va fi de a-si elibera camarazii tinuti prizonieri de armata Vietnamului de Nord si Viet Cong.

„Hours of Darkness” poate fi jucat in modul solo sau multiplayer cooperativ. Dupa finalizarea campaniei se vor debloca automat 2 moduri noi de joc: Survivor Mode si Action Mode. In modul Survivor jucatorii vor fi impinsi la limite extreme avand la dispozitie resurse limitate, in timp ce modul Action Movie este adresat fanilor actiunii explozive, jucatorii fiind dotati cu toate resurele necesare pentru o experienta inedita.

Urmatoarele pachete, Lost on Mars si Dead Living Zombies, urmeaza sa fie lansate in lunile iulie si august dupa cum au relatat creatorii seriei Far Cry.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica