Fantezie sau inspirație? Cum ar putea deveni Tesla cea mai mare bancă de Bitcoin din lume

0 0

Tesla e un nume uriaș în industria auto, iar șeful companiei, Elon Musk, pare că dorește să-și asocieze tot mai des numele cu Bitcoin, cea mai cunoscută criptomonedă.

Tesla și-a creat un nume în industria auto într-un timp relativ scurt. A avut avantajul de a veni din start cu ceva ce se demonstrează acum că poate fi viitorul industriei: e vorba de mașini electrice, care circulă pe bază de baterii și nu pe motoare clasice pe benzină sau motorină.

Compania a făcut recent o investiție care i-a surprins pe mulți: a decis să cumpere Bitcoin în valoare 1,5 miliarde de dolari, iar Elon Musk a făcut tot posibilul să atragă atenția asupra celei mai cunoscute criptomonede. Într-un articol pe Business Insider, juranlistul Matthew DeBord arată că Tesla ar putea avea planuri mult mai mari de atât.

Ar fi chiar în poziția de a deveni cea mai mare bancă de Bitcoin din lume.

Tesla ar putea avea alte interese cu Bitcoin

Prin investiția de 1,5 miliarde de dolari, compania fondată de Elon Musk este cea mai mare firmă listată la bursă care investește în cea mai cunoscută criptomonedă. Tot după anunțul investiției, compania lui Musk a mai spus că, potrivit noii politici a companiei, ar putea „achiziționa și deține active digitale periodic sau pe termen lung”.

În plus, Tesla a mai declarat că se așteaptă să Bitcoin să fie acceptată pe viitor ca formă de plată pentru produsele sale. Dar reprezentanții companiei au mai adăugat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica