Fanii Star Trek terorizează Banca Națională a Canadei: ce au făcut cu banii

0 12

Oficialii Băncii Naționale a Canadei se confruntă cu o situație fără precedent. Fanii Star Trek s-au decis să fie amuzanți și să modifice bancnotele de cinci dolari canadieni.

Într-un apel public la fanii Star Trek care au modificat în masă bancnotele de 5 dolari, oficialii Băncii Canadei speră să descurajeze practica. Din păcate pentru ei, având în vedere că nu e ilegală să te apuci să desenezi pe bani, este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple curând.

Problema a apărut după decesul lui Leonard Nimoy din 2015, cunoscut la nivel global ca fiind actorul din spatele lui Spock din seria originală Star Trek. Ca o formă de omagiu adusă actorului, foarte mulți fani ai serialului au modificat portretul celui de-al șaptelea premier al Canadei, Sir Wilfrid Laurier, pentru a arăta precum Spock din serial. Efortul din spate nu a fost foarte mare.

Pe o parte semnificativă dintre bancnotele aflate în circulație în Canada, Sir Wilfrid are urechi ascuțite, freza specifică rasei Vulcan și sprâncene oblice în sus. Ca pachetul să fie complet, unii s-au dus atât de departe încât au scris și faimoasa replică a lui Spock pe bancnotă – ”Live long and prosper” (Trăiește mult și prosperă).

Deși practica nu este ilegală, Banca Națională a Canadei s-a simțit nevoită să emită un comunicat pe marginea subiectului. Problema se pare că este una la scară largă. ”Cu toate acestea, există motive importante pentru care nu ar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica