Familia Adams revine pe marile ecrane intr-un film de animatie

0 478

Va mai aduceti aminte de celebrele personaje din familia Adams? Din octombrie 2019 veti avea ocazia sa ii revedeti pe marile ecrane la lucru pe cei mai ciudati membrii ai familiei Adams.

Actiunea noii pelicule va avea loc de la intalnirea lui Gomez cu Morticia. Se anunta o revenire spectaculoasa dupa ce serialul „Familia Adams” a avut un succes rasunator in anii 90, atunci cand Anjelica Huston a reusit sa obtina si 2 nominalizari la Globurile de Aur. MGM va produce noul film de animatie in care vom vedea povestea de inceput a celebrilor Gomez si Morticia. Povestea celebrului clan foarte dubios si intrigant de altfel va putea fi revazuta in cinematografe intr-o animatie de 5 stele.

Vocea Morticiei va fi interpretata de Charlize Theron, iar glasul lui Gomez va fi al actorului Oscar Isaac. Chloe Grace Moretz (Wednesday), Bette Midler (Grandmama) si Allison Janney (Margaux Needler) se vor alatura acestui proiect marca MGM. Greg Tiernan Si Conrad Vernon vor regiza o noua animatie dupa un scenariu de Matt Lieberman. Data lansarii noului film „Familia Adams” a fost anuntata deja si va avea loc pe 11 octombrie 2019.

Conform primelor informatii, filmul va fi o comedie de actiune in care personajele deja consacrate din Familia Adams vor fi puse la mare incercare. Vietile lor vor fi grav afectate de siretenia unei gazde a unui reality-show chiar in perioada cand se pregatesc de reuniunea familiei. Se anunta un eveniment important asa cum ne-au obisnuit Morticia si Gomez de la care nu trebuie sa lipsiti.

 

 

 

Source Cinemagia
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica