Facebook voia să renunți la Tinder cu această alternativă. De ce n-o mai lansează?

0 4

Facebook adună deja aproape trei miliarde de utilizatori grație aplicațiilor pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului. Și voia să vină cu o surpriză pentru o parte dintre ei.

Facebook e un gigant în lumea digitală. Mark Zuckerberg a pornit cu rețeaua de socializare pe care o știi azi, dar, între timp, a mai cumpărat și altele. Așa a ajuns să dețină WhatsApp, Messenger și Instagram. Aceste aplicații au aproximativ 2,9 miliarde de utilizatori unici la nivel mondial.

Din această poziție, Zuckerberg își cam permite orice. Inclusiv să vină cu servicii prin care să concureze alți giganți de pe piață din diverse domenii. Următorul obiectiv al platformei e să concureze Tinder.

Pregătise o funcție integrată de dating, pe care o voia lansată înainte de Valentine’s Day. Dar planurile i-au fost date peste cap.

Începerea bătăliei cu Tinder mai așteaptă

Facebook a lansat deja, de anul trecut, o funcție integrată în platformă, care le permite utilizatorilor să se întâlnească sau să vorbească în vederea unei relații. Dar a lansat-o doar în Statele Unite. Pentru Europa, lansarea era prevăzută chiar în aceste zile, înainte de Valentine’s Day.

Numai că planurile au cam fost date peste cap și lansarea a fost amânată. Totul s-a întâmplat din cauza autorităților din Irlanda. Reprezentanții Comisiei pentru Protecția Datelor din Dublin au descins, pe neașteptate, la birourile Facebook. Iar motivul a fost chiar această…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica