Facebook nu intenționează să-i anunțe pe utilizatorii afectați de scurgerile de date

0 0

Facebook Inc nu a notificat cei peste 530 de milioane de utilizatori ale căror detalii au fost obținute prin utilizarea abuzivă a unei funcții înainte de 2019 și recent făcute publice într-o bază de date și nu are în prezent planuri să facă acest lucru, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Business Insider a raportat săptămâna trecută că numerele de telefon și alte detalii din profilurile utilizatorilor erau disponibile într-o bază de date publică. Facebook a declarat într-o postare pe blog că „actorii rău intenționați” obținuseră datele înainte de septembrie 2019 prin „răzuirea” profilurilor folosind o vulnerabilitate în instrumentul platformei pentru sincronizarea contactelor.

Purtătorul de cuvânt al Facebook a declarat că, compania de socializare nu este încrezătoare că are o vizibilitate deplină asupra utilizatorilor care ar trebui să fie notificați. El a spus că a luat în considerare, de asemenea, faptul că utilizatorii nu au putut rezolva problema și că datele sunt disponibile publicului pentru a decide să nu notifice utilizatorii. Facebook a declarat că a blocat gaura după ce a identificat problema, la momentul respectiv.

Informațiile scrise nu includeau informații financiare, informații despre sănătate sau parole, a spus Facebook. Cu toate acestea, datele colectate ar putea oferi informații valoroase pentru hacks sau alte abuzuri.

Facebook, care a fost mult timp sub control cu ​​privire…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica