Facebook lansează primul smartwatch: cu ce te impresionează noul dispozitiv

0 0

Se pare că Facebook dezvoltă un smartwatch, în încercarea de a lua fața celor de la Apple. În mod clar, există o piață pentru dispozitivele Facebook, succesul afișajului inteligent Portal, fiind unul uriaș.

Totuși, un ceas inteligent poate fi o poveste diferită, astfel că interesul Facebook pentru portabile, nu reprezintă tocmai o surpriză. Știm deja că lucrează cu o pereche de ochelari AR cu Ray-Ban, iar blogurile au sugerat deja subiecte despre brățări, mănuși haptice și articole care vor fi purtate la încheietura mâinii ca elemente cheie pentru interacțiunea cu interfețele AR.

Acest presupus ceas inteligent este foarte real și va include probabil două camere, un monitor de ritm cardiac și conectări la platformele de socializare Facebook. Potrivit The Verge, smartwatch-ul Facebook fără nume și neconfirmat va avea o cameră cu focalizare automată 1080p pe spate și o alta pe față pentru apeluri video.

Este oarecum ciudat, când te gândești la modul în care sunt proiectate cele mai multe ceasuri inteligente. Cu toate acestea, se pare că Facebook adoptă același tip de abordare ca și Fitbit Blaze, unde ceasul în sine poate fi scos dintr-un cadru din oțel inoxidabil. Orice videoclipuri sau fotografii făcute de la încheietura mâinii vor fi partajabile cu celelalte aplicații ale Facebook, inclusiv Instagram.

Raportul susține, de asemenea, că ceasul va veni în alb, negru și auriu și va susține conectivitatea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica