Facebook îți arată cum profiți de Messenger în această perioadă

0 2

Distanțarea socială nu e tocmai ușoară, așa că Facebook încearcă să îți arate cum îi poți face față ceva mai bine, prin Messenger.

Pentru că stăm acasă în perioada asta, rețelele sociale sunt ideale pentru a rămâne în contact atât cu prietenii și familia, dar și cu realitatea din jur. Pentru asta, compania a lansat Messenger Coronavirus Community Hub. În esență, acesta este un soi de ghid care arată persoanelor, comunităților și afacerilor cum pot să rămână conectați cu cei din jur, pe timp de pandemie.

Pe lângă funcționalitățile de bază pe care le știe toată lumea, Facebook Messenger mai are câteva opțiuni în plus care pot ajuta în această perioadă. În cadul inițiativei, Facebook îți arată și câteva trucuri prin care poți profita de aplicația de mesagerie pentru a face față izolării.

Cum poți folosi Facebook Messenger pentru a face față distanțării sociale

Dacă folosești deja Messenger, nu vei afla nicio informație revoluționară de aici. Totuși, e bine de luat în considerare felul în care serviciul este util pentru a ține legătura cu alte persoane, pe timp de izolare.

Compania spune că poți fi aproape de cei dragi, chiar și atunci când nu sunteți împreună prin mesaje scrise sau vocale și apeluri video unu la unu, sau pe grupuri. De asemenea, avertizează și împotriva înșelătoriilor care pot apărea în această perioadă atât pe Facebook, cât și pe Messenger, precum tratamente…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica