Facebook încă mai crede în dispozitive de realitate virtuală și lansează Oculus Quest 2

0 2

Facebook pare să fi anunțat noul dispozitiv Oculus Quest 2 all-in-one, compania lăudându-se că va fi „cel mai avansat sistem all-in-one VR de până acum”.

Potrivit mai multor videoclipuri difuzate pe Facebook Blueprint, setul de ochelari și căști va fi mai mic și mai ușor și va veni cu o țesătură moale, mai degrabă decât o curea din plastic dur ca până acum (în comparație cu principalele probleme pe care le-am avut cu primul model Oculus Quest, în ceea ce privește lipsa de confort).

Quest 2 ar fi, de asemenea, mult mai puternic, cu procesorul Snapdragon XR2 de la Qualcomm, orientat către VR, în locul Snapdragon 835. Acesta vine cu 6 GB RAM, de la 4 GB și 256 GB spațiu de stocare pentru jocuri și alte aplicații, decât 128 GB ca anteriorul model. Cel mai important, Quest 2 ar trebui să fie ochelarii Oculus cu cea mai mare rezoluție de până acum, cu 2K per ochi – cu 50% mai mulți pixeli decât înainte. De asemenea, zvonurile au indicat 90 Hz, în comparație cu 72 Hz la primul Quest.

Ar putea fi posibil să ai nevoie de un cont de Facebook ca să folosești noul dispozitiv

Controllerele sunt, de asemenea, noi, cu o ergonomie actualizată „pentru o experiență și mai confortabilă”, a spus compania. Mai mult, poți „renunța la controllere” în întregime pentru unele jocuri, deoarece Quest 2 acceptă și utilizarea manuală. În cele din urmă, Quest 2 va oferi capacitate audio 3D pentru a te ajuta să identifici de unde vin…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica