Facebook elimina una din cele mai enervante optiuni din Messenger

0 349

Daca pana acum te-a enervat si pe tine ori de cate ori primeai notificare ca cineva s-a conectat cu tine pe Messenger, ei bine in curand o sa scapi de aceasta „povara”. Facebook a decis sa elimine enervanta notificare care te anunta de fiecare data cand cineva iti accepta cererea de prietenie si automat va conectati si pe Messenger.

De cand a avut loc scandalul cu folosirea datelor personale ale clientilor sai, Facebook incearca sa ia tot mai multe decizii in favoarea utilizatorilor si sa le ofere posibilitatea utilizarii aplicatiei fara a avea parte de neplaceri. Poate e doar o coincidenta, dar acum cei de la Facebook pun foarte mult pret pe feedback-urile utilizatorilor.

Chiar cineva s-a plans legat de aceasta notificare si imediat au inceput sa se ia masuri. „You Are Now Connected On Messenger with…” este inutilă și stresantă pentru că te induce în eroare, fost comentariul unui utilizator. Facebook a spus ca va elimina notificarea. Dupa cum deja stii aceasta notificare apare dupa ce un alt utilizator ti-a acceptat cererea de prietenie si se conecteaza la Messenger. Devine frustrant uneori fiindca esti atentionat ca si la un mesaj si chiar ai impresia ca acele persoane doresc sa ia legatura cu tine.

„Ni s-a părut că multe persoane apreciază această notificare atunci când un prieten se alătură Messenger. Acestea fiind zise, ne străduim să facem aceste notificări și mai folositoare prin programarea sistemului să trimită mai puține notificări în timp celor cărora nu le plac […]”, a explicat Facebook.

E foarte usor sa scapi pe viitor de aceasta notificare. Daca nu vei mai deschide chatul atunci cand primesti notificarea, Facebook va tine cont si o va elimina din contul tau de utilizator. Poate fi ciudat in anumite situatii, atunci cand chiar te intereseaza sa iei legatura cu persoana pe care tocmai ai adaugat-o in lista.

 

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica