Facebook are un software care detectează când faci glume cu Zuckerberg

0 6

Facebook a creat un program special numit Stormchaser ce este folosit pentru a urmări tot ce se spune despre Facebook, dar și despre Mark Zuckerberg.

Stormchaser a fost dezvoltat în 2016 și este utilizat pentru a urmări postările virale despre companie. Așadar, software-ul poate vedea ce se zvonește despre companie, dar și glumele despre cum Facebook îți vinde datele sau glumele despre cum că Mark Zuckerberg arată ca un alien.

De asemenea, de câteva ori Facebook a apelat la Stomchaser pentru a desființa afirmațiile false despre companie.

Unii consideră că acest tracker este dovada că Facebook prioritizează lupta împotriva fake news, ce pun într-o lumină proastă compania sau dezinformează în legătură cu serviciile oferite. Totuși, un reprezentant al Facebook spune că nu este cazul.

„Nu am folosit această unealtă internă ca să luptăm cu știrile false pentru că nu a fost construită cu acest scop și nu ar fi funcționat. Am construit Stormchasser ca să detectăm postările despre Facebook în funcție de anumite cuvinte cheie, pentru ca apoi să putem să lămurim situația, dacă este cazul”.

Facebook a analizat și ce părere au oamenii despre Zuckerberg

Practic, compania și-a creat propriul software pentru a vedea dacă alții vorbesc urât de rețeaua socială sau dacă mint intenționat în privința anumitor aspecte. Ceea ce este amuzant este faptul că au urmărit și glumele și meme-urile cu Mark Zuckerberg. Oare nu au simțit…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica