Face minuni la 80 de euro: telefonul care desființează ce ai ”învățat” despre mobile ietftine

0 5

HMD Global a dezvăluit cel mai recent smartphone realizat sub brandul Nokia. Are un preț infim și vine la pachet cu o serie de detalii atractive.

Noul Nokia C3 a fost dezvăluit de curând de către HMD și va ajunge în curând în magazine. În funcție de unde te afli pe glob, s-ar putea deja să-l poți comanda. Costă doar 100 de dolari în SUA sau 80 de euro în Europa, dar nu te-ai aștepta la aceste valori, dacă ai în vedere ce poate să facă.

Cel mai nou terminal entry-level al companiei, noul Nokia C3 este construit în jurul unui panou cu diagonala de 5,99 inci. Are o rezoluție nativă HD+ și, din start, vine preinstalat cu Android 10, un mare plus pentru amatorii sistemului de operare creat de Google.

Pe exterior, terminalul pare să fie destul de plasticos, dar nu neapărat într-un mod negativ. Carcasa de policarbonat găzduiește un SoC octa-core tactat la 1,6 GHz. Deși acest detaliu nu este inclus în comunicat, pare să fie vorba de Unisoc SC9863. Terminalul are o cantitate foarte generoasă de 3GB RAM și un spațiu de stocare cât se poate de rezonabil în 2020, de 32GB, pe care îl poți extinde prin intermediul unor cardui microSD. În acest fel, poți adăuga până la 128GB în plus.

Pe partea de captură, Nokia C3 are un total de două camere. Fără să facă valuri în piață cu aceste particularități. Camera frontală este 5 megapixeli, în timp ce camera principală este 8MP. Tot pe spate, imediat sub cameră, găsești un senzor de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica