Experiență: Samsung Fold reinventează telefonul, dar s-ar putea să nu fie pentru tine

0 1

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat la început de 2019. I-a luat trei sferturi de an să ajungă în magazine și prețul nu e deloc mic. Totodată, e o revoluție și revoluțiile nu sunt gratuite sau ieftine. Iar acest dispozitiv pentru care trebuie creată o categorie specială – „pliabile”? – cu siguranță nu va deveni standardul.

Istoric, Samsung a lansat primul telefon Galaxy cu Android în iunie 2009 și se numea I7500. Un an mai târziu a lansat Galaxy Tab, o tabletă de 7 inci. Un alt an mai târziu a lansat primul Galaxy Note. Sunt relevante aceste trei modele, pentru că de la primul până la Galaxy Fold compania a avut nevoie de 10 ani ca să reinventeze primul dispozitiv. Celelalte au fost pur și simplu la fel, dar mai mare și, eventual, cu stylus.

Dintre toate, telefoanele i-au asigurat companiei poziția de lider mondial și Note i-a asigurat un fel de titlu neoficial de pionierat în ecrane mare. Tabletele, pe de altă parte, nu sunt nici iubite, nici urâte și trăiesc în casa omului pentru momentele în care și-ar aduce aminte de ele. Altfel, Galaxy Fold combină cele mai importante curente din deceniul precedent: telefonul și tableta într-un dispozitiv suficient de mic cât să-l bagi în buzunar.

Samsung Galaxy Fold

Samsung Fold e un dispozitiv altfel

De la statutul de lider mondial în telefoane, Samsung își permite să se concentreze și pe alte proiecte, cum ar fi să devină lider în semiconductori – mai ales cu senzori foto – și să creeze…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica