Experiență: De ce streamingul de jocuri, ca GeForce Now, reprezintă viitorul

0 5


După câțiva ani de teste, GeForce Now a ieșit din beta și l-am testat să văd dacă reprezintă viitorul gamingului și dacă va reuși să descurajeze investițiile fabuloase în plăci video de top pentru PC-uri.

Nu am fost niciodată un gamer înrăit, în parte datorită timpului pe care îl am la dispoziție și, în parte, din cauza celorlalte pasiuni ale mele. Nu a ajutat nici că sunt utilizator de Mac, iar sistemele Apple sunt destul de jos pe lista priorităților pentru dezvoltatorii de jocuri de top.

Cu toate acestea, am fost fascinat în permanență de câteva jocuri, am așteptat cu interes anumite titluri și, ocazional, am încercat să termin câte un joc dintr-o categorie mai mult sau mai puțin populară. Una peste alta, am încercat să apreciez efortul creatorilor și să nu fiu ”pe lângă” această industrie fascinantă.

Dincolo de afinitățile mele însă, am fost foarte curios de ceea ce înseamnă streaming de jocuri, în viziunea celor de la Nvidia. În teorie, au mai fost câteva tentative în acest segment de piață, iar cele mai importante sunt create de Microsoft, respectiv Google. Din păcate, nu prea le poți experimenta în România. GeForce Now este excepția de la regulă și, tind să cred, merită toată atenția.

Ce înseamnă streamingul de jocuri

Înainte să detaliez particularitățile experienței mele cu GeForce Now, aș vrea să insist pe ce înseamnă streaming de jocuri. De ce unii aseamănă aceste experiențe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica