Experiență | Am vizitat Disneyland și l-am fotografiat doar cu telefonul ca să vezi cum îți poate înlocui camera foto dedicată

0 3

În perioada în care am primit un Huawei Mate 30 Pro aveam programată și-o excursie la Disneyland. N-am vrut să fiu acel tip de om care ratează atracțiile turistice, pentru că sunt prea ocupat să fotografiez și filmez. Așa că m-am bazat pe telefon. Și-a făcut treaba? Îmi spui tu, eu am revenit cu imaginile ca să cercetezi.

Huawei Mate 30 Pro a fost anunțat în toamna lui 2019. În România a ajuns, inițial la precomandă, la începutul acestui an. Telefonul e impresionant din câteva puncte de vedere, cum ar fi hardware și design, și te împinge într-un scenariu cu totul nou: cum obții aplicații fără să te bazezi pe Google Play Store? Ultimul scenariu l-am abordat un pic altfel. Dar întâi să-ți explic ce-i cu acest telefon și de ce e impresionant din punct de vedere hardware.

Huawei Mate 30 Pro e un telefon cu ecran imposibil de curbat

Huawei Mate 30 Pro impresii
Ecranul principal cu aplicații

Când Huawei a anunțat telefonul, a surprins prin ecran: l-a curbat la 90 de grade. Practic, ai, pentru prima dată, un ecran care începe din față și se duce pe spate până când nu mai vezi linia dintre carcasă și display. Dar abordarea a venit cu o problemă: unde ai butoanele? Ai și n-ai butoane.

A rămas butonul Power pe dreapta, iar butoanele de volum au devenit digitale. Și aici intri într-un teritoriu nou: trebuie să înveți ceva nou. Ca să schimbi volumul, faci un double tap în partea de sus a ecranului în stânga și în dreapta. După ce faci asta,…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica