Există prea mulți oameni pe Pământ, iar asta distruge planeta

0 1

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că planeta se confruntă cu o stare de urgență climatică, iar asta pentru că există prea mulți oameni pe Pământ.

Efectele negative ale schimbării climatice sunt evidente, iar acest lucru distruge încet-încet planeta pe care locuim.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că acest lucru se datorează și faptului că există prea mulți oameni pe Pământ. De altfel, peste 11.000 de experți din toată lumea susțin că ar trebui să urmărim reducerea populației planetei.

De altfel, oamenii influențează din ce în ce mai mult clima și temperatura Pământului, prin arderea combustibililor fosili, tăierea pădurilor tropicale, creșterea animalelor etc. Acest lucru contribuie la creșterea cantității de gaze cu efect de seră din atmosferă, ceea ce ne face principalii vinovați de accelerarea efectelor schimbării climatice.

Studiul acestora se bazează pe date publice din ultimele patru decenii, care acoperă consumul de energie, temperatura de la suprafață, populația, despăduririle, gheața polară, rata de fertilitate și emisiile de carbon.

Există prea mulți oameni pe Pământ, iar asta afectează planeta

Cercetătorii au declarat o stare de urgență climatică și spun că această criză este mai severă decât anticipau. Va amenința ecosistemele naturale, dar și soarta umanității, spun aceștia.

În acest sens, oamenii de știință încurajează autoritățile de reglementare la nivel…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica