eMAG scoate soarele din nori cu aceste reduceri dezvăluite acum

0 1

eMAG are, în sfârșit, o campanie cu reduceri. E cea mai consistentă din 2020, iar telefoanele pe care le poți lua sunt dintre cele mai bune. Am ales câteva pentru tine.

eMAG și-a denumit campania de acum Revoluția prețurilor și promite că, între 21 și 23 ianuarie, ai reduceri de până la 60%. La unele telefoane sigur te apropii de-așa ceva. De la Samsung la Huawei și iPhone, poți găsi ceva la preț mai mic.

Telefoane de cumpărat acum de la eMAG

Samsung Galaxy Note 10 Plus e un telefon cu care nu poți greși. Are un ecran mare, 12 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare și camere foto foarte bune. Acum e disponibil cu o reducere considerabilă.

Nokia 7.2 e la un preț bun acum la eMAG. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și a primit actualizare la Android 10. Îl poți cumpăra de aici.

Huawei P30 Pro e unul dintre telefoanele pe care eMAG le-a tot avut în campania de reduceri. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și-o cameră foto cu un zoom impresionant. Acum e și prețul mai mic.

Samsung Galaxy A30s e un telefon atât de ieftin, că nu-l poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 6,4 inci și 4 GB memorie RAM. eMAG îl are la preț bun acum. Îl prinzi cu reducere aici.

De la Huawei mai e și modelul P20 Pro. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un design încă relevant în 2020. Îl găsești aici.

Totodată, nu poți rata din campania eMAG un Galaxy S10. Telefonul Samsung are 128 GB spațiu de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica