eMAG a dat drumul valului 2 de reduceri: Black Friday continuă în forță

0 1


Black Friday la eMAG a debutat la 7:25 dimineața, dar acum a intrat în runda a doua. Magazinul promite că reducerile sunt la fel de bune. Am căutat câteva produse pe care le-ai putea adăuga în coș și să iei ceva frumos.

eMAG duce Black Friday mai departe. Cum campania ține doar o zi, magazinul vrea să dea cât mai mult din cele 3,5 milioane de produse pregătite. De data asta, a activat valul 2 de reduceri și sunt numeroase produse electronice pe care să le cumperi. Poți arunca o privire, de exemplu, pe lista de televizoare de aici.

Televizoare și laptopuri tari în valul 2 de reduceri Black Friday la eMAG

Panasonic are un super televizor de Black Friday. Are reducere bună, a fost lansat în primăvară, are o diagonală de 146 cm, rezoluție 4K și e smart. Îl prinzi cu reducere aici.

Nici Philips nu se lasă mai prejos. Are un model cu Android TV la 108 cm. Marele avantaj, față de tot ce oferă concurența, e că are Ambilight. Astfel, vizionarea conținutului e mai imersivă. Îl iei cu ceva reducere de aici.

Televizoarele Samsung sunt nelipsite din oferta eMAG. Acum, de Black Friday, e ofertă la un TV cu 108 cm diagonală, rezoluție 4K și sistem de operare Tizen. Uite reducerea aici, ca să fie mai ușor.

Am găsit și un laptop bun de gaming în oferta eMAG de Black Friday. E vorba de un Acer Nitro 5 cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Cel mai bun preț e aici.

Are și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica