Elon Musk are planuri mari: cum vrea să se îmbogățească de pe urma rivalilor

0 1

Elon Musk înseamnă Tesla și Tesla înseamnă Elon Musk în egală măsură, iar acest lucru îl poți afirma fără dubiu. Având în vedere nivelul la care a ajuns constructorul auto electric, șeful companiei crede că a venit timpul pentru a negocia și alt tip de înțelegeri.

Elon Musk e văzut drept un vizionar în industria auto electrică, iar Tesla a reușit să se impună puternic în această zonă. Acum, susține că vrea și alte tipuri de înțelegeri. Declarativ, Musk susține că Tesla este deschisă la acordarea de licențe software și furnizarea de baterii și sisteme de propulsieși și către alți producători care au mers pe acest drum.

E, de altfel, ritmul dictat în industrie și care trebuie urmat pentru asigurarea competitivității.

Numai că nimic nu e gratis. Și Musk știe asta.

Tesla lui Musk vrea să se îmbogățească și de pe urma rivalilor

Tesla a furnizat deja baterii pentru Mercedes și Toyota, conform unor acorduri de parteneriat separate, dar vrea să continue acest gen de înțelegeri și cu alți producători. E un domeniu profitabil, mai ales că mare parte din prețul unei mașini electrice e reprezentat fix de baterie.

„Tesla este deschisă la acordarea de licențe software și furnizarea de baterii și sisteme de propulsie. Încercăm să accelerăm trecerea la energia sustenabilă, nu vrem să ne zdrobim concurenții”, afirmă Musk pe Twitter.

Tesla are planuri în domeniul bateriilor și chiar lucrează la un sistem…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica