Ecranul Samsung Galaxy S20 e atât de mare încât ar fi fost considerat o tabletă acum zece ani

0 3

Telefoanele arată complet diferit față de acum zece ani, iar unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este noul Samsung Galaxy S20.

Noul telefon de la Samsung este unul impresionant. Pe lângă specificațiile foarte bune, Galaxy S20 Ultra mai vine și cu o altă caracteristică importantă: un ecran gigant, de 6.9 inch. Acesta este unul dintre cele mai mari ecrane montate vreodată pe un telefon. Aici nu luăm în considerare și telefoanele pliabile, care au, într-adevăr, display-uri mult mai mari atunci când nu sunt pliate, însă acestea sunt cu totul altă poveste. De exemplu, Huawei Mate X are un display de 8 inch atunci când îl desfaci complet.

Samsung este recunoscută pentru telefoane cu display-uri foarte mari. De exemplu, în 2011, compania a venit cu primul model din gama Note. Pentru acele vremuri, ecranul telefonului era unul gigant: avea 5.3 inch. În comparație, modelul iPhone 4s, lansat în același an, avea un display mult mai mic, de numai 3.5 inch.

Samsung Galaxy S20 Ultra ar fi fost considerat o tabletă deceniul trecut

Galaxy S20 se poate lăuda cu un display impresionant de mare, de 6.9 inch. Totuși, dacă ar fi fost lansat acum câțiva ani, ar fi avut dimensiunea unei tablete.

În 2012, intra pe piață un dispozitiv cu un ecran cu o mărime similară. Numai că, pe atunci, device-ul cu un display de această dimensiune era, de fapt, o tabletă. Tableta Asus Google Nexus 7, din 2012, avea un ecran de 7 inch, cu doar 0,1 inch…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica