EA Sports a prezis echipa castigatoare CM2018 inca din luna mai

0 763

Simularile rezultatelor sportive folosind jocurile video sunt folosite tot mai des in ultimii ani. De foarte multe ori s-au prezis echipele castigatoare in diverse competitii folosind simularile pe calculator. In ceea ce priveste castigatoarea Campionatului Mondial din Rusia, jocul FIFA 18 a reusit sa aleaga bine castigatoarea.

Dupa mii de simulari efectuate cu ajutorul componentei DLC dedicata campionatului mondial in noul joc al EA Sports, FIFA 18 a decis inca din luma mai ca Franta va fi castigatoarea, dupa ce a reusit sa inregistreze peste 22 mii de victorii in plus fata de Brazilia, a doua favorita.

Asadar, cu ajutorul componentei DLC EA Sports a reusit sa prezica inca din primavara castigatoarea Cupei Mondiale 2018. A fost nevoie sa asteptam pana la finalul Campionatului sa vedem daca aceasta prezicere se adevereste sau nu, iar cei mai norocosi care au mizat pe Franta au avut doar de castigat.

EA Sports a facut mai multe statistici legat si de comportamentul jucatorilor. Dupa 406 milioane de meciuri jucate, cele mai multe victorii au fost inregistrate de jucatorii care au ales sa joace cu Franta, urmati de jucatorii care preferau Brazilia. S-au inregistrat 248 mii de victorii in favoarea francezilor, in timp ce brazilienii au avut 226 mii de victorii. Pe locul 3 al preferintelor in acest top s-a clasat Germania cu 105 mii de victorii.

In cadrul finalelor din simularile efectuate de EA Sports cel mai des s-au intalnit Franta si Belgia, nu mai putin de 315.637 de meciuri. Germania versus Franta a avut loc in finala de 146.474 de ori. Franta si Belgia s-au intalnit in seminifinala acolo unde Franta s-a impus cu scorul de 1-0.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica