Drona masina care te scapa de traficul intens din orasele aglomerate

0 1.419

Agitatia si traficul intens este o povara pentru majoritatea soferilor din orasele mari. In cele mai multe cazuri nu ai cum sa eviti traficul intens mai ales la orele de varf. Un inventator cu imaginatie bogata s-a gandit sa vina cu o metoda care te va ajuta sa economisesti timp in trafic.

Kyxz Mendoza a inceput sa lucreze la proiectul sau in urma cu cativa ani, proiect intitulat masina zburatoare. Dupa 6 ani de munca intensa, Mendoza a reusit sa isi duca la bun sfarsit inventia. Drona masina a fost testata cu succes ridicandu-se la o inaltime de 8 metri deasupra solului.

Acum dupa efectuarea testelor cu succes, Mendoza vrea sa produca in masa modele ale inventiei sale Ultralight Aircraft. Acum are in plan sa dezvolte o drona masina cu 2 locuri.

Modelul de aeronava conceput de Kyxz Mendoza este conceput dintr-un cadru metalic cu carcasa din fibra de carbon. Seamana cu o drona la dimensiuni mai mari si este alimentat cu baterii. Acestea necesita un timp de 2-3 ore de incarcare. Drona masina are o autonomie de pana la 15 minute.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica