Donald Trump, ”sabotat” de Facebook și Twitter: ce au refuzat să distribuie pentru binele lui

0 0

Facebook și Twitter au refuzat să distribuie la scară largă un articol publicat de New York Post pentru că s-ar putea baza pe informații false. Donald Trump este foarte supărat.

Marile rețele de socializare au fost puse într-o situație foarte dificilă de către șeful de la Casa Albă. Președintele Donald Trump a ieșit iar la interval cu amenințări la adresa giganților precum Facebook și Twitter din cauza unui articol apărut în New York Post.

Articolul a cărui autenticitate nu a fost încă verificată se bazează pe niște emailuri ale fiului lui Joe Biden și, la prima vedere, ar putea periclita șansele candidatului democrat la alegerile parlamentare.

Facebook a refuzat să-l distribuie pe motiv că autenticitatea faptelor descrise în articol nu a fost verificată de o autoritatea independentă. Ca referință, oficialii din campania lui Biden au negat că acele informații ar fi adevărate. Cei de la Twitter au spus că nu distribuie articolul deoarece contravine politicii companiei în ceea ce privește conținutul editorial obținut prin hacking.

Editorii New York Post au descris materialul ca fiind un ”smoking gun”, o referință la faptul că nu iese fum fără foc. Mai mulți experți au găsit însă probleme în materialul cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica