Documentarele care te învață cum au apărut McDonald’s, Heinz și alte branduri din industria alimentară

0 1

McDonald’s e un colos la nivel internațional, dar știi cum a apărut? Sau ce-i cu brandul Heinz pe care îl ai pe ketchup, maioneză și alte sosuri? O serie nouă de documentare explică de unde vine mâncarea recunoscută global.

History a anunțat că, din 1 martie, transmite în premieră un serial documentar despre „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”. Fiecare episod nou apare duminica, de la ora 21. Această serie surprinde poveștile unor branduri vizionare precum Heinz, Kellogg, Post și McDonald’s.

De ce sunt relevante pentru tine? Ei bine, pentru că acestea sunt doar câteva nume care au transformat complet sectorul alimentar american, apoi pe cel global. Acestea au contribuit decisiv la modul în care Statele Unite ale Americii au pus bazele unei industrii alimentare revoluționare. În România, de exemplu, intrarea McDonald’s a reprezentat acceptarea de Occident a țării.

Punctul zero pentru McDonald’s și alte afaceri din sectorul alimentar

Seria de documentare „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea” urmărește aceste povești de succes. Explozia în această industrie a început după Războiul Civil. După acest conflict a pornit o revoluție condusă de antreprenori cu perspectivă, care au forțat limitele și au fondat afaceri care au schimbat această industrie.

Pe măsură ce o nouă eră consumeristă a apărut, acești antreprenori și-au asumat riscuri și au lansat afaceri care au implicat tehnologii inovatoare pentru acea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica