Doar asta nu făceai pe Gmail: actualizarea care îți face viața semnificativ mai ușoară

0 2


Google face un efort semnificativ pentru a transforma Gmail într-o aplicație web complexă, una care îți face viața mai ușoară și te face să uiți de Outlook, de exemplu. Cea mai nouă actualizare este un pas important în acest sens.

În cazul în care nu foloseai Gmail suficient, cei de la Google s-au gândit să introducă o actualizare importantă clientului de email de care, mulți dintre noi, suntem dependenți. În acest sens, prin intermediul Google Workspace, aplicația de mobil a Gmail va facilita apeluri de voce prin intermediul funcționalității Google Meet.

Gmail vrea să devină indispensabilă

În cazul în care foloseai Gmail pentru a scrie câteva rânduri rapide colegilor, aplicația îți va facilita de acum și un apel rapid cu persoanele din lista ta de contacte. Dintr-un punct de vedere, sistemul de integrare este același pe care îl asociezi cu Outlook și Skype sau Microsoft Teams, de exemplu. În cazul în care folosești Gmail atât pe desktop, cât și pe mobil, vei primi o notificare și în Google Chrome, când te sună cineva, dacă îți este mai ușor să răspunzi de pe marele ecran.

În teorie, conform comunicatului Google pe marginea actualizării, această funcție de conferință audio din Gmail ar trebui să țină loc de discuțiile spontane pe care obișnuiai să le ai la birou cu colegii, ”pe vremea” când mergeai la birou. Dacă aveai vreo emoție pe marginea subiectului, să știi că aplicația Meet va integra…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica