Doar asta nu făcea Uber: ce s-a apucat să mai livreze acum

0 1

Șansele ca data viitoare când deschizi Uber Eats să vezi un lucru ciudat sunt foarte mari, asta după ce, compania a mai adăugat un serviciu.

Compania americană de ride-sharing se pare că încearcă din răsputeri să aducă noi opțiuni de livrare clienților săi, fiind probabil constrânși de actuala pandemie. Astfel, Uber vine cu un nou serviciu, acela de a livra flori la ușă, doar cu ajutorul câtorva atingeri pe display-ul telefonului tău.

Uber s-a alăturat echipei FTD din industria florilor pentru primul parteneriat de florărie la nivel național, ca parte a celei mai recente proiecte de livrare la cerere.Oamenii din New York, Philadelphia, Chicago, Los Angeles, Dallas, Miami și alte locații pot acum să comande aranjamente florale din locațiile ProFlowers ale FTD.

Uber se așteaptă să lanseze opțiunea la nivel național până la începutul anului 2022, deci ar trebui să fie disponibilă aproape peste tot de Ziua Mamei în luna mai a anului viitor. Pentru a putea vedea opțiunile disponibile, ceea ce va trebui să faci este să atingi pictogramele florăriilor din aplicația Uber Eats și să selectezi o florărie ProFlowers.

Uber vine cu un nou serviciu pe piață

Abonații Uber Pass și Eats Pass urmează să primească atât reduceri cât și livrări gratuite pentru comenzile care însumează 15 dolari sau depășesc această sumă.

În ultimii doi ani, livrările au devenit o parte din ce în ce mai importantă a companiei Uber. Un motiv…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica