Disney+ face pași mari ca să se bată cu Netflix, dar nu e cazul să te bucuri încă

0 1

Disney+ e un serviciu de streaming, rival al Netflix, care a fost lansat anul trecut. Dar doar în Statele Unite și-n anumite țări din Europa.

Netflix e încă pe o poziție dominantă în Europa pentru că nu…prea are rival. Apple TV+ nu e disponibil în toate țările europene, Disney+ la fel. Așa că milioane de utilizatori de pe continent n-au posibilitatea să se aboneze nici dacă ar vrea.

Este și cazul României, unde niciunul dintre serviciile lansate anul trecut n-a ajuns deocamdată.

Dar se pare că Disney+ vrea să facă pași mai mari pe continent. Războiul din zona de streaming video s-ar putea să se dovedească și mai acerb odată cu anunțul americanilor. Disney tocmai ce a anunțat că reduce prețurile abonamentelor din Europa.

Disney+, ofertă pentru Europa

Disney+ tocmai ce a anunțat o ofertă specială pentru țările europene în care e prezentă platforma de streaming video. Cine se abonează până la 23 martie primește o reducere – de la aproape 70 de euro pe an la aproape 60 de euro anual.

Asta înseamnă că Disney+ va fi, de fapt, mai ieftin decât Netflix, în condițiile în care Netflix costă aproape șase lire pe lună în Marea Britanie, de exemplu. E valabil, însă, doar pentru cei care optează pentru un abonament anual, iar această ofertă va fi valabilă doar pentru primul an de abonament.

Și în Statele Unite, abonamentul la Disney costă cu doi dolari mai puțin decât la Netflix. E o strategie la care platforma…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica