Disney, dată în judecată din cauza Black Widow: reproșul lui Scarlett Johansson

0 0

Black Widow a avut un record absolut la box office. Dar se pare că actrița principală nu e mulțumită de un lucru.

Actriţa Scarlett Johansson a intentat, joi, un proces împotriva Walt Disney Co., acuzând că i-a fost încălcat contractul atunci când „Black Widow” a fost lansat pe Disney+, scrie The Hollywood Reporter, citat de Hotnews.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles se arată că „Black Widow” a primit o lansare exclusivă în cinematografe atunci când Johansson şi-a semnat acordul, conform News, citat de Hotnews.

„Black Widow”, produs de Marvel, se numără printre numeroasele filme care au debutat simultan pe streaming şi în cinematografe din cauza pandemiei. Filmul a intrat la începutul acestei luni pe ecrane din întreaga lume şi la Disney+ Premier Plus.

Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, ”Black Widow”, a debutat pe primul loc în box-office-ul american realizând încasări de 80 de milioane de dolari de vineri până duminică, un record de la debutul pandemiei, potrivit datelor provizorii publicate duminică de o companie specializată, informează AFP, citat de Agerpres.

Pelicula, un spin-off Avengers în care Scarlett Johansson o întruchipează pe Natasha Romanoff, o asasină rusă devenită supereroină, a avut încasări de 60 de milioane de dolari pe platforma de streaming Disney+ şi 78 de milioane de dolari pe plan international, dintr-un total impresionant de 218 milioane de dolari.

Scarlett…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica