Disney a vrut să concureze cu Netflix și a eșuat lamentabil în prima zi

0 3

Disney+, unul dintre cele mai anticipate servicii de streaming de anul acesta s-a lansat în sfârșit, însă începutul n-a fost tocmai unul bun.

Platforma de streaming a s-a lansat marți, 12 noiembrie, iar cei mai mulți dintre utilizatori s-au repezit să se aboneze la serviciile oferite de Disney. Numai că platforma n-a funcționat cum se așteptau. Foarte mulți utilizatori au întâmpinat dificultăți tehnice și nu au putut să urmărească filme pe platforma Disney.

Problemele din ziua lansării sunt comune pentru orice produs, numai că dificultățile pe care utilizatorii le-au întâmpinat au fost suficient de mari pentru a stârni reacții negative în rândul acestora.

Compania are o explicație oficială pentru asta: „Cererea consumatorilor pentru Disney + a depășit cele mai mari așteptări ale noastre. În timp ce suntem încântați de acest răspuns incredibil, suntem conștienți de problemele curente ale utilizatorilor și lucrăm pentru a le rezolva rapid. Apreciem răbdarea voastră”.

Disney+ are probleme la lansare

Pe scurt, nu se aștepta ca cererea să fie atât de mare. Compania n-a administrat bine situația. În toamnă, a lansat o versiune de test în Olanda, iar aceasta a avut mai multe probleme tehnice. Aanunțase că le-a rezolvat, însă faptul că mulți utilizatori nu au putut urmări filme pe platformă spune altceva.

Acest lucru este destul de neașteptat pentru o companie atât de mare. Mai ales dacă iei în considerare…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica