Din aplicație de mobil, în serviciul online: Shazam ajunge în browser, dar nu pentru toată lumea

0 4

Shazam a început ca una dintre primele aplicații de iPhone cu adevărat utile, în urmă cu aproximativ un deceniu. Între timp, a intrat în posesia Apple și s-a reinventat.

De la o simplă aplicație de mobil, Shazam a trecut prin transformări importante în ultimii ani. În primul rând, a aplicația a fost achiziționată de Apple. După aceea, progrămelul a devenit funcțional pe desktopuri. Acum, se pare că va funcționa în browser, dar vor exista câteva restricții.

În cazul în care ai intrat vreodată pe un site și nu știai ce melodie se aude, în loc să scoți telefonul, poți să folosești Shazam în browser pentru a identifica piesa. Din păcate, pentru că vorbim de o proprietate intelectuală deținută de Apple, instrumentul cu pricina nu funcționează decât în Safari, Chrome sau Firefox pe MacOS și Chrome OS. Nu merge pe Windows sub nicio formă. O versiune de sine stătătoare de macOS a Shazam există din 2014.

Dacă folosești Shazam pe iOS, prin cea mai recentă actualizare, interfața a beneficiat de o actualizare radicală. Acum, accentul pe descoperirea melodiilor este mai evident ca niciodată. Ecranul principal este mai aerisit, iar butonul principal de declanșare a identificării pieselor care se audă este mai mare ca niciodată. Printr-un swipe în sus din orice parte a ecranului ajungi rapid la muzica recunoscută anterior din My Music.

Clasamentele Shazam au fost mutate în meniul de căutare al aplicației. Au beneficiat de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica