Digi lansează 5G: cel mai mare anunț RCS-RDS vizează aceste orașe

0 11

După ce Vodafone a anunțat primele abonamente 5G, Digi anunță de unde începe cu rețeaua. RCS-RDS a stabilit primele orașe pentru 5G,

Digi promite, pentru 5G, că fiecare site va avea acoperire prin fibră optică pentru viteze de până la 10 Gbps. Primele stații de bază, instalate în iulie și august cu suportul Ericsson și Huawei, vor fi în București – la food court în mall, câteva parcuri și în centrul vechi. Vor fi și în orașele Constanța și Mamaia, Oradea, Cluj și Iași.

Apoi, în septembrie, vor fi stații instalate în Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu, Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov. Vor fi utilizate echipamente de la principalii furnizori de tehnologie, cum ar fi Ericsson, Huawei și Nokia.

Pe ce telefoane vei avea viteze 5G de la Digi | RCS-RDS

Partea și mai bună: pornesc precomenzile pentru telefoane compatibile cu 5G. Astfel, vor putea fi cumpărate modelele Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20X 5G. Cel dintâi e disponibil în două versiuni: 6 GB RAM cu 64 sau 128 GB spațiu de stocare la 3.000 de lei, respectiv 3.150 de lei. Huawei Mate 20X 5G va fi 6.300 de lei. Ambele vor fi disponibile în rate, la portare.

Odată cu planul pentru 5G, Digi promite trafic nelimitat – dar cu viteze limite, după ce depăsești cantitatea de internet. Traficul de 50 GB pe lună, până acum în abonamentul 4G, va putea fi folosit și pe 5G. Totodată, e introdus programul: Digi Mobil Smart 5G – „cel mai accesibil serviciu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica